Catering tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen verzorgt Catering de Hurk een perfect verzorgde catering op locatie of bij u thuis.

HORS D’OEUVRE ‘ROYAL VLEES’ – € 15,00 p.p.

Te bestellen vanaf 4 personen
Huzarensalade – gevuld ei – hamrol asperges – paté – fricandeau – gebraden kipfilet – ardennerham met meloen
gevulde tomaat met kip-kerrysalade – diverse garnering

HORS D’OEUVRE ‘ROYAL VIS’ – € 17,50 p.p.

Te bestellen vanaf 4 personen
Zalmsalade – gevuld ei – gerookte paling – gerookte forel – gerookte zalm – Noorse garnalen – gerookte makreelfilet
gevulde tomaat met crabsalade – diverse garnering

HORS D’OEUVRE ‘MAGNIFIEK’ – € 19,50 p.p.

Te bestellen vanaf 4 personen
Huzarensalade – gevuld ei – hamrol asperges – paté – gerookte zalm – gerookte paling – gerookte makreelfilet
Noorse garnalen – gevulde tomaat met crabsalade – gebraden kipfilet – ardennerham met meloen – diverse garnering

HORS D’OEUVRE ‘DE HURK’ – € 22,50 p.p.

Te bestellen vanaf 4 personen
Huzarensalade – Waldorfsalade – gevuld ei – hamrol asperges – Hollandse garnalen – gerookte paling – gerookte forel
gerookte zalm – gevulde tomaat met Noorse garnalen – ardennerham met meloen – fricandeau – paté – rosbief
cocktailsaus – diverse vruchten en garnering

KOUD / WARM BUFFET I – € 24,00 p.p.

Inclusief servies, bestek, servetten
Rundvleessalade met garnituur, romige gevulde eieren, asperge ham
Gegrilde fricandeau en rosbief, gerookte ham met meloen
Aardappel zalmsalade, haring, gerookte makreel, Noorse garnalen
2 Rauwkostsalades met dressings
Stokbrood en Kruidenboter

WARM GERECHT:
Stukjes kip in satésaus
varkenshaas stukjes in champignonsaus
Aardappel gratin en witte rijst

KOUD / WARM BUFFET II  – € 30,00 p.p.

Inclusief servies, bestek, servetten
Rundvleessalade met garnituur, Aardappel zalmsalade
Waldorf salade met vruchtjes, gegrilde fricandeau
Gegrilde rosbief, gevulde eieren, kiprollade met ananas
Kleine tomaten gevuld met een garnalen salsa
Rolletje Ham/asperges, haring met ui, gerookte makreel
Gerookte zalm, gerookte paling, gerookte forel, Noorse garnalen
Rauwkostsalades met dressing
Stokbrood en Kruidenboter.

WARM GERECHT
Gegratineerde aardappels
Witte rijst

KEUZE UIT 2 WARME GERECHTEN
A. Zalmfilet in een romige kruidensaus
B. Runderstoofpotje
C. Stukjes varkenshaas in champignonsaus
D. Kippedijenvlees met een kerrie-vruchtensaus

ALS EXTRA OPTIE BIJ ZOWEL BUFFET 1 EN 2 – € 7,50 p.p.

Hazepeper, rode kool en aardappelpuree

Download de materialenlijst
U kunt het bestand op uw computer invullen. Bewaar uw wijzigingen in het bestand en stuur het via e-mail naar ons.


Neem contact met ons op:


Upload uw bestellijst: