Broodjes bestellen in Eindhoven

Vers belegde broodjes bestellen bij Catering de Hurk in Eindhoven staat garant voor een heerlijke lunch. Diverse soorten verse broodjes met heerlijks belegd. Broodjes met warm en koud beleg, vlees en vis, ei, kaas en salades, op bruin of wit. Luxe broodjes en verfrissende dranken, Catering de Hurk zorgt voor een smakelijke onderbreking van uw vergadering.

Onze vergaderlunchmenu’s (in 3 varianten) zijn buitengewoon handig te bestellen als u een vergadering of bespreking heeft en snel een lunch wenst te bestellen voor het hele gezelschap. Vanzelfsprekend kunt u ook iedereen losse broodjes laten bestellen.

Ook als u gewoon gezamelijk met enkele collega’s wat uitgebreider wilt lunchen kunt u uw broodjes bestellen bij Catering de Hurk. Wij zorgen dan dat deze op de afgesproken tijd voor u klaar staat of bij u bezorgd wordt.

Eenvoudig broodjes bestellen

Voor het bestellen van broodjes in Eindhoven is één telefoontje naar (040) 251 95 95 voldoende. U kunt ook onze broodjes bestellijst downloaden en invullen en bewaren op uw computer om de broodjes bestellijst vervolgens naar ons terug te mailen. We verzoeken u om uw broodjes voor 10:00 uur te bestellen om tijdige bezorging te kunnen garanderen.

Op alle offertes en prijsopgaven zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.