Over ons

U bent uniek. Zo ook uw (bedrijfs)feest, receptie, bruiloft of borrel. Door onze persoonlijke aanpak maken we van een feest… úw feest!

Gewoon genieten

Uw feest, precies zoals u het wilt en geheel op uw wensen aangepast. Ons personeel zal ervoor zorgen dat u en uw gasten niets te kort komen. Zoals het hoort! Catering de Hurk heeft haar sporen reeds verdiend door tal van specifieke opdrachten met succes te volbrengen. Catering de Hurk maakt catering weer persoonlijk door intensief contact met u als klant. Daarbij zijn we uiterst transparant in onze prijzen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!

Voor bedrijven en particulieren

Als u als ondernemer een cateraar wilt inschakelen wilt u uiteraard de best mogelijke kwaliteit catering tegen de beste prijs. Catering de Hurk in Eindhoven weet als geen ander een perfecte invulling te geven aan uw wensen. Maar ook voor particulieren staat Catering de Hurk klaar. Wanneer u kiest voor Catering de Hurk, dan kiest u voor persoonlijke catering met een plan. Dat wil zeggen dat we graag luisteren naar uw wensen. Zo kunnen we u het beste advies geven voor uw bruiloft, feest, receptie of borrel.

Broodjes bestellen in Eindhoven | Complete barbecue in Eindhoven | Catering Veldhoven

Bekijk ook eens:
Hotel Benno Eindhoven
Bar & Restaurant The Prince