Zoekt u Catering voor in Veldhoven?

Zoek niet verder want in de regio Veldhoven is Catering de Hurk de beste keus voor het verzorgen van de catering voor zowel bedrijven als particulieren. Grootse feesten en kleine gelegenheden, afscheidsborrel of jubileum, elke bijeenkomst maken wij tot een smakelijke beleving. Wij staan garant voor unieke totaal verzorgde catering voor evenementen van elk formaat.
Catering de Hurk weet als geen ander de ideale invulling te geven aan uw catering wensen met uiteenlopende gerechten gemaakt van alleen de beste ingrediënten. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw vrienden, familie, collega’s of uw klanten. Wij geven de perfecte invulling aan uw wensen en zorgen ervoor dat uw presentatie, evenement of receptie bij iedereen in de smaak zal vallen. Laat catering in Veldhoven verzorgen door de professionals van Catering de Hurk en geniet maximaal van al het lekkers.

Door onze kennis van de markt en ons opgebouwd netwerk, kunnen wij u verzekeren van een geslaagd evenement. Als u voor het verzorgen van uw catering in Veldhoven kiest voor Catering de Hurk, dan kiest u voor persoonlijke goed geplande catering. Wij luisteren naar de wensen van de klant en geven een duidelijk advies in de mogelijkheden voor elke gelegenheid van klein tot groot.

Catering met persoonlijke aandacht

Onze persoonlijke werkwijze wordt zeer gewaardeerd. Dit kunt u opmaken uit de grote klantenkring die we door de tijden heen hebben opgebouwd. Indien één of meer van uw gasten lactose intolerant is of een glutenvrij dieet volgt dan is ook dat geen enkel probleem. Voor hen hebben we een aantal alternatieven zodat ook zij onbezorgd kunnen genieten van onze heerlijkheden. Proef het zelf en laat de catering voor uw gelegenheid in Veldhoven verzorgen door Catering de Hurk.

Meer informatie over catering voor in Veldhoven

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent catering voor in Veldhoven contact met ons op via: (040) 251 78 58 of stuur een e-mail naar bestellen@cateringdehurk.nl