Bestel een compleet verzorgde barbecue in Eindhoven

Een barbecue in Eindhoven, geheel verzorgd en al het werk uit handen genomen door Catering de Hurk uit Eindhoven. Puur genieten van de heerlijkste barbecue gerechten, salades en bijgerechten in de zwoele buitenlucht van uw tuin in Eindhoven. Het organiseren van een barbecue voor een grote groep vrienden of familie blijkt de perfecte gelegenheid om het verzorgen ervan eens uit te besteden aan de barbecue professionals van Catering de Hurk. U kunt uzelf met andere zaken bezig kunt houden zoals bijvoorbeeld het vermaken van uw gasten.

De perfecte Barbecue voor particulieren en bedrijven

Elke barbecue in Eindhoven die we verzorgd hebben heeft ons wel iets geleerd. Zo hebben we een goed beeld gekregen van wat mensen lekker vinden en de hoeveelheid er gemiddeld per barbecue geconsumeerd wordt. Indien gewenst kunnen we bij uw barbecue ook de drankjes verzorgen.

Suggesties

U kunt bij de Hurk Catering alles bestellen voor uw barbecue: vlees, vis, spiesen, heerlijke sauzen en gevarieerde bijgegerchten. Alles heerlijk vers in eigen keuken bereid en uit voorraad. U hoeft uw barbecue in Eindhoven alleen maar te bestellen en wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd wordt en zelfs de afwas nemen we mee.

Bekijk een overzicht van onze:
Barbecuemenu’s