Buffet suggesties

Koud / warm buffet I

Prijs per persoon: € 23,50

Koude gerechten
Rundvleessalade met garnituur
Romige gevulde eieren
Rolletje Ham/asperges
Gegrilde fricandeau
Gegrilde rosbief
Gegrilde kiprollade met fruitcocktail
Huis gemaakte tonijnsalade
Nieuwe haring
Gerookte makreel
Garnalen met cocktailsaus
2 soorten paté
Gerookte ham met 2 soorten meloen
2 Rauwkostsalades met dressings
Stokbrood en Kruidenboter

 

Warme gerechten
Stukjes kip in een zoetzure saus
Bourgondische ribfilet met champignons en ui
Aardappel gratin en witte rijst

Koud / warm buffet II

Prijs per persoon: € 30,50

Koude gerechten
Aardappel zalmsalade
Rundvleessalade met garnituur.
Roast van rosbief met waldorfsalade
Diverse anti pasti, oa. peppadews, olijven, gevulde champignons
Rosbief van de muis gesneden op een bed van huzarensalade
Romige gevulde eieren
Gegrilde kiprollade met fruitcocktail
Kleine tomaten gevuld met een garnalen salsa
Paté en croute
Haring met uitjes
Gerookte makreel
Zalm gemarineerd
2 Rauwkostsalades met dressing
Stokbrood en minibroodjes, Tappenade en kruidenboter

 

Warme gerechten
Stukjes kip in een kerrie-vruchtensaus
Diverse vissoorten met penne pasta.
Hollands stoofpotje van rundvlees met, champignons en rode wijn
Gegratineerde aardappels en witte rijst

Buffet de Hurk

Prijs per persoon: € 35,00 p.p.

Koude gerechten
Huzarensalade
Kartoffelsalade
Zalmsalade
Romige paté
Luxe gevulde eieren
Parten meloen met geurige gerookte ham
Gerookte Kipfilet met fruitsalade
Couscous salade met rozijnen
Rauwkostmix met 1000 Island dressing
Tomatensalade, basilicum en ui
Pastasalade met tonijn en cocktailsaus
Griekse salade (Iceberg) met feta
Stokbrood en kruidenboter

 

Warme gerechten
Rouleau van kalkoen met saus van geroosterde paprika
Aardappelgratin
Ovenaardappeltjes met rozemarijn en tijm
Groene groentjes, erwtjes, boontjes en linzen.
Pasta met room en vis mix
Witte rijst
Oosterse bief in ketjap groentesaus

Koud / warm buffet III

Prijs per persoon: € 37,00

Koude gerechten
Heerlijke waldorf salade
Spiegel met diverse gerookte hamsoorten
Rundvleessalade met garnituur.
Huis gemaakte tonijnsalade
Paté en croute met een gelei van Madeira
Dun gesneden Bourgondische ribfilet met fruitige chutney
Kiprollade met fruitcocktail
Kleine tomaatjes met garnalen salsa.
Gevulde eieren met zalmkaviaar.
Parten meloen met seranoham
Rolletjes gekookte ham met asperges.
In dille gemarineerde zalm met een mosterddille dressing
Terrine van diverse vissoorten
Stokbroden, assortiment bake-off broodjes
Tappenade en kruidenboter Diverse sausjes.

 

Warme gerechten
Gewokte ossenhaaspuntjes met champignons, paprika, ui en terriyaki saus
Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus
Diverse vissoorten op een garnituur van seizoensgroenten
Gamba’s in een romige knoflooksaus
Mexicaanse rijst
Aardappel gratin


Neem contact met ons op:


Upload uw bestellijst: