Thema buffetten

Aziatisch buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Heel Azië verenigd in dit heerlijke buffet… mag ook zonder stokjes!

Voorgerechten:

  • Chinese tomatensoep, Met kippenvlees, prei, ui en taugé.
  • Japanse noedelsoep, Heldere bouillon met kip, noedels, shii-take, paksoi, champignons en ui.

Salade:

  • Indische rijstsalade, Salade van Rijst, kalkoenfilet, tuinerwten, rozijnen, groene paprika, rode paprika. Met een kwarksaus, licht en smeuïg van smaak.


Hoofdgerechten:

  • Kip pilaf, Kip in een rode, zoetzure saus met diverse groenten en vruchten.
  • Thaise rode curry, Pittige rode curry met plakjes rundvlees en gember, courgette, bamboe en ananas.
  • Gehaktballetjes in satésaus, Indisch gekruide gehaktballetjes in satésaus.
  • Babi pangang, Reepjes varkensvlees in een zoetzure rode saus met verse atjar.
  • Kip tandoori, Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten.
  • Nasi goreng met kip, Oosters rijstgerecht met verse groenten en gemarineerd kippenvlees.
  • Witte rijst (veg.), Naturel gekookte witte rijst.


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Kroepoek, Garnalenchips
  • Seroendeng, Mix van kokos, pinda en specerijen.

Bourgondisch buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Als een echte Bourgondiër genieten van de heerlijke lekkernijen…
wie wil dat niet?

Voorgerechten:

  • Mosterdsoep, Romige soep met mosterdzaadjes en een scheutje witte wijn.
  • Boeren groentensoep, Heldere bouillon met veel verse groenten en rundergehaktballetjes.

Salade:

  • Aardappelsalade


Hoofdgerechten:

  • Kip saté, Mals kippendijenvlees in een zoete licht pikante pindasaus.
  • Boeuf stroganoff van Eco Fields rundvlees, Biologisch Eco Fields rundvlees, langzaam gegaard, in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons.
  • Provençaalse visschotel, Zalm, diverse soorten witvis, gamba’s en garnalen, met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Witte rijst (veg.), Naturel gekookte witte rijst.
  • Penne rigate (naturel)(veg.), Naturel gekookte pasta ‘pennetjes’.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.
  • Spare-Ribs, Malse huis gemarineerde varkensribbetjes
  • Bonne femme garnituur, Mix van aardappelblokjes, grotchampignons, haricots verts, tuinerwtjes, uisnippers en wortelblokjes.


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Kruidenboter

Caribisch buffet – Prijs: € 21,50 p.p

Lekker relaxen met een cocktail tussen de wuivende palmbomen en genieten van heerlijke, tropische gerechten…

Voorgerechten:

  • Kerriesoep, Geurige kerriesoep met kokos,groenten en gemarineerde, vrije uitloop kip.
  • Pomodorisoep (veg.), Rijke soep naar Italiaans recept met stukjes tomaat en verse groenten.

Salade:

  • Gemengde salade


Hoofdgerechten:

  • Kip Bombay, Mals kippenvlees en knapperige groenten in een milde kerriemelange.
  • Kip pilaf, Kip in een rode, zoetzure saus met diverse groenten en vruchten.
  • Chili con carne, Zalm, Schotel met bruine bonen, kidney bonen, verse groenten en rundvlees.
  • Jambalaya, Creools rijstgerecht met gemarineerd kippenvlees, chorizo en diverse groenten.
  • Witte rijst (veg.), Naturel gekookte witte rijst.
  • Surinaamse kip roti, Kruidig gerecht met kip, gekookt ei, aardappeltjes en kouseband.


Bijgerechten:

  • Roti, Surinaamse ‘pannenkoeken’
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Maïskolven
  • Ananas

Chineesbuffet – Prijs: € 21,50 p.p

Wie houdt er niet van Chinees-Indisch? Dit is een absoluut topbuffet!

Voorgerechten:

  • Kerriesoep met kip, Geurige kerriesoep met rode paprika, lente-uitjes en gemarineerde, vrije uitloop kip.
  • Chinese tomatensoep, Met kippenvlees, prei, ui en taugé.


Hoofdgerechten:

  • Babi pangang, Reepjes varkensvlees in een zoetzure rode saus met verse atjar.
  • Kip in satésaus, Malse stukjes kip in een heerlijke satésaus.
  • Nasi goreng met kip, Oosters rijstgerecht met verse groenten en gemarineerd kippenvlees.
  • Bami goreng, Gekookte mie met gemarineerd kippenvlees, roerei en verse groenten.
  • Witte rijst (veg.), Naturel gekookte witte rijst.
  • Kip Bombay, Malse kip en knapperige groenten in een zoete ketjapsaus.


Bijgerechten:

  • Atjar tjampoer, Zoet-zure gemengde groenten.
  • Kroepoek, Garnalenchips
  • Seroendeng, Mix van kokos, pinda en specerijen.

1000-en-één-nacht – Prijs: € 21,50 p.p

Met mysterieuze tikka masala, betoverende basmati en magische tandoori.

Voorgerechten:

  • Kerriesoep met kip, Geurige kerriesoep met rode paprika, lente-uitjes en gemarineerde, vrije uitloop kip.
  • Marokkaanse kikkererwtensoep, Kruidige soep van kikkererwten met onder andere tomaat en ui.


Hoofdgerechten:

  • Lamstajine, Mals lamsvlees met aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel.
  • Kip tandoori, Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten.
  • Groentecurry, Indiase curry van wortel, zoete aardappel, courgette en bloemkool, op smaak gebracht met o.a. nigellazaad, kokosmelk en kardemom.
  • Couscous, Kleine bolletjes tarwegries met zeven verschillende groenten.
  • Tikka masala, Indiaas kipgerecht met een rode masalasaus, met zure room en koriander.
  • Basmatirijst (veg.),  Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak.


Bijgerechten:

  • Gegrilde paprika
  • Golden duo, Mix van oranje en gele wortelen.

Europees buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Hongaarse goulash, Franse Boeuf, Italiaanse pasta. De beste gerechten uit heel Europa!

Voorgerechten:

  • Goulashsoep met Eco Fields rundvlees, Volgens traditioneel recept met Eco Fields rundvlees, ui en paprika.
  • Groentesoep met balletjes, Heldere bouillon met veel verse groenten en rundergehaktballetjes.


Salade:

  • Gemengde salade


Hoofdgerechten:

  • Goulash met Eco Fields rundvlees, Mals biologisch rundvlees in een saus met paprika, ui, prei en champignons.
  • Toscaanse gehaktballetjes, Kalfsgehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
  • Geschnetzeltes met Eco Fields rundvlees, Biologisch rundvlees een romige saus met champignons.
  • Boeuf Bourguignon, In rode wijn gemarineerd rundvlees in een saus met diverse groenten.
  • Visstoofschotel, Gamba’s, witvis en zalm in een romige saus met wortel, venkel en prei.
  • Biologische quinoa met groenten,  Gerecht van quinoa en diverse groenten.
  • Penne rigate (naturel)(veg.), Naturel gekookte pasta ‘pennetjes’.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Zaziki, Griekse knoflook-komkommer yoghurt.
  • Ratatouille niçoise, Ratatouille van aubergines, courgettes, groene paprika, rode Paprika, tomaten en ui.

Globetrotter buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Zoveel landen, zoveel heerlijks! Geniet van deze culinaire reis om de wereld.

Voorgerechten:

  • Kaamps Boer’n Trots Kaassoep, Soep van heerlijke Boer’n Trots Klaver Pikant kaas van Landgoed Kaamps uit Twente, met prei en ui.
  • Uiensoep, Heldere uiensoep met veel verse uien.


Salade:

  • Griekse salade


Hoofdgerechten:

  • Jambalaya, Creools rijstgerecht met gemarineerd kippenvlees, chorizo en diverse groenten.
  • Kip tandoori, Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en div. groenten.
  • Provençaalse visschotel, Zalm, diverse soorten witvis, gamba’s en garnalen (alles ASC/MSC gecertificeerd), met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Geschnetzeltes met Eco Fields rundvlees, Reepjes biologisch rundvlees in een romige saus met champignons.
  • Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees, Biologisch rundvlees in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons.
  • Witte rijst (veg.),  Naturel gekookte witte rijst.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige Aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.
  • Chili con carne, Schotel met bruine bonen, kidney bonen, verse groenten en rundvlees.


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Kruidenboter

Golden triangle buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Geheimzinnige gerechten uit de ‘Gouden Driehoek’. Proef de mystiek in deze gerechten.

Voorgerechten:

  • Kerriesoep met kip, Geurige kerriesoep met groenten en 3*** Beter Leven kip.
  • Wortel-kokossoep (veg.), Frisse wortelsoep met sinaasappel, limoenblad, chili, citroenblad en kokosmelk.


Salade:

  • Gemengde zure rauwkost, Komkommer, tomaat en ui met azijn besprenkeld.


Hoofdgerechten:

  • Thaise rode curry, Pittige rode curry met plakjes rundvlees en gember, courgette, bamboe en ananas.
  • Kip tandoori, Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en div. groenten.
  • Mihoen goreng (veg.), Dunne mie met ei en diverse groenten. Vegetarisch.
  • Indiase vegan korma met Pulled Oats, Kruidige Indiase korma gemaakt van o.a. aardappel, pompoen, kokosmelk en ‘Pulled Oats’: een clean label vleesvervanger op basis van haver.
  • Kip in kerriesaus, Heerlijk malse kippendij in een romige kerriesaus met kokosmelk en o.a. bloemkool, wortel en sperziebonen.
  • Tikka masala,  Indiaas kipgerecht met een rode masalasaus, met zure room en koriander.
  • Basmatirijst, Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak.


Bijgerechten:

  • Naanbrood, Indiaas brood.
  • Gemengde zure rauwkost
  • Mini paddadums, Kleine, platte Indiase broodjes.

Hollands buffet – Prijs: € 19,50 p.p

Oerhollandse gerechten uit de stevige Hollandse keuken van de Lage Landen!

Voorgerechten:

  • Tomatensoep met balletjes, Tomatensoep met rundergehaktballetjes.
  • Champignonsoep (veg.), Romige soep, rijk gevuld met verse champignons.


Hoofdgerechten:

  • Kippenragout, Romige ragout met kippenvlees en champignons.
  • Hertenstoof*
    Alternatief: Kalfsragout, Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier,  met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.
  • Boerenkoolstamppot (veg.)** , Stamppot van aardappelen en boerenkool.
  • Hachee, Stoverij van rundvlees en verse ui.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.
  • Rookworst


Bijgerechten:

  • Bundeltjes Haricots verts
  • Boerenbrood
  • Kruidenboter

 

*alleen gedurende het wildseizoen 1-10 t/m 2-2.

**alleen gedurende het winterseizoen 15-9 t/m 1-4.

Italiaans buffet – Prijs: € 22,75 p.p

La dolce vita! Smakelijke pasta en goedgevulde sauzen. De rijke Italiaanse keuken is bellissima! Buon appetito!

Voorgerechten:

  • Pomodorisoep (veg.), Rijke soep naar Italiaans recept met stukjes tomaat en verse groenten.


Salades:

  • Rucola salade


Hoofdgerechten:

  • Toscaanse gehaktballetjes, Kalfsgehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
  • Boeuf stroganoff van Eco Fields rundvlees, Biologisch rundvlees in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons.
  • Italiaanse visschotel, Zalm en diverse soorten witvis met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Risotto funghi(veg.), Italiaans rijstgerecht met bospaddenstoelen en verse champignons.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.

Pasta’s en pastasauzen:

  • Spaghetti naturel (veg.), Naturel gekookte pasta.
  • Penne rigate naturel (veg.), Naturel gekookte pasta ‘pennetjes’.
  • Bolognesesaus, Italiaanse tomatensaus, goed gevuld met rundvlees en verse groenten.
  • Carbonarasaus, Romige pastasaus met kaas, champignons, en spek.
  • Romige pastasaus met kaas, champignons, en spek, Romige saus met Cheddar, Goudse kaas, Danish Blue en mozzarella.


Bijgerechten:

  • Tomatentapenade
  • Ciabatta
  • Foccacia
  • Olijven gemengd

Mediterraans buffet – Prijs: € 22,75 p.p

De zonnige keuken van het Zuiden heeft zoveel stralends te bieden! Mals lamsvlees, paella, vis, heerlijke pasta’s en rijk gevulde sauzen…

Voorgerechten:

  • Minestronesoep, Italiaanse tomatensoep rijk gevuld met diverse groenten, rundvlees en macaroni.
  • Vissoep, Rijk gevulde soep met witvis, garnalen, zalm en groenten.


Salades:

  • Griekse salade


Hoofdgerechten:

  • Lamstajine, Noord-Afrikaanse schotel met mals lamsvlees, aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel.
  • Boeuf bourguignon, In rode wijn gestoofd rundvlees in een saus met diverse groenten.
  • Provençaalse visschotel, Zalm en diverse soorten witvis met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Paella, Spaans rijstgerecht met mosselen, grote garnalen, witvis, kip en groenten.
  • Carbonarasaus, Romige pastasaus met kaas, champignons, en spek.
  • Penne rigate (veg.), Naturel gekookte pasta ‘pennetjes’.
  • Gratin dauphinois, Gegratineerde aardappelschijfjes.


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Tomatentapenade
  • Bulgur met groenten salade, Bulgur met diverse groenten, verse koriander en olijfolie. Met mesclun sla.

Stamppot buffet – Prijs: € 18,50 p.p

Voor de stevige eter, heerlijke Hollandse winterkost. Natuurlijk compleet met vers bereide, échte erwtensoep!

Voorgerechten:

  • Erwtensoep met Livar scharrelvlees, Oer-Hollandse soep met Livar varkensvlees, Livar spek, ui en knolselderij.
  • Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees, Gevulde bruine bonensoep met Livar spek, Livar varkensvlees en diverse groenten.


Hoofdgerechten:

  • Boeuf bourguignon, Langzaam in rode wijn gestoofd rundvlees in een saus met diverse groenten.
  • Zuurkoolstamppot met Livar spek, Stamppot van aardappelen, zuurkool en gerookt Livar spek.
  • Wortelstamppot (veg.), Stamppot van aardappelen, wortel en ui.
  • Hachee, Stoverij van rundvlees en verse ui.
  • Kippenragout, Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
  • Boerenkoolstamppot met Livar spek, Stamppot van aardappelen, boerenkool en gerookt Livar spek.
  • Rookworst


Bijgerechten:

  • Stokbrood
  • Tomatentapenade
  • Bulgur met groenten salade, Bulgur met diverse groenten, verse koriander en olijfolie. Met mesclun sla.

Thais buffet – Prijs: € 22,75 p.p

Pittig, zoet, zuur en zout in balans. Dat is de Thaise keuken. Reis mee naar deze rijke keuken vol van spannende smaken en culinaire ontdekkingen!

Voorgerechten:

  • Wortel-citrussoep (veg.), Frisse wortelsoep met sinaasappel, limoenblad, chili, citroenblad en kokosmelk.
  • Japanse noedelssoep, Heldere bouillon met kip, noedels, shii-take, paksoi, champignons en ui.


Hoofdgerechten:

  • Thaise groene curry, Malse kip in groene curry, met o.a. kokos, sereh, mango en sperzieboontjes.
  • Thaise rode curry, Pittige rode curry met plakjes rundvlees en gember, courgette, bamboe en ananas.
  • Thaise viscurry,  Zalm, panga en roodbaars (ASC/MSC gecertificeerd) in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes.
  • Mihoen goreng (veg.), Dunne mie met ei en diverse groenten. Vegetarisch.
  • Basmatirijst V, Naturel gekookt. Deze rijst heeft een volle geur en smaak.
  • Thaise kokoscurry V, Mix van soja- en aduki bonen, sperziebonen en diverse groenten, in een milde kokossaus met citroengras, kurkuma, komijn en gember.
  • Groentecurry, Curry van wortel, zoete aardappel, courgette en bloemkool, op smaak gebracht met o.a. nigellazaad, kokosmelk en kardemom.


Bijgerechten:

  • Kroepoek
  • Seroendeng

Vergetarisch buffet – Prijs: € 19,50 p.p

Genieten van heel veel lekkers – en ook nog volledig vegetarisch. Hippe groentecurries en bijvoorbeeld een chili sin carne met ‘Gehackt’ van de vegetarische slager. Het verschil met gewoon gehakt proef je niet!

Voorgerechten:

  • Biologische tomatensoep, Pure soep, boordevol verse tomaten.
  • Wortel-citrussoep, Frisse wortelsoep met sinaasappel, limoenblad, chili, citroenblad en kokosmelk


Hoofdgerechten:

  • Japanse curry, Kruidig groentengerecht met grof gesneden groenten, aardappel, kikkererwten en sojabonen.
  • Groentecurry, Curry van wortel, zoete aardappel, courgette en bloemkool, op smaak gebracht met o.a. nigellazaad, kokosmelk en kardemom.
  • Chili sin carne,  Schotel met bruine bonen, kidney bonen, verse groenten en ‘gehackt’ van de Vegetarische Slager.
  • Indiase vegan korma met Pulled Oats, Kruidige Indiase korma gemaakt van o.a. aardappel, pompoen, kokosmelk en ‘Pulled Oats’: een clean label vleesvervanger op basis van haver.
  • Thaise kokoscurry, Mix van soja- en aduki bonen, sperziebonen en diverse groenten, in een milde kokossaus met citroengras, kurkuma, komijn en gember.
  • Biologische quinoa met groenten, Gerecht van quinoa en diverse groenten.
  • Basmatirijst, Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak.


Bijgerechten:

  • Boerenbrood
  • Kruidenboter

Zeebanket buffet – Prijs: € 23,50 p.p

Proef de zilte zee op je tong… geniet van dit zeebanket en je voelt de frisse zeewind en het deinen van de golven.

Voorgerechten:

  • Vissoep, Romige soep met witvis, garnalen, zalm en groenten.
  • Kreeftensoep, Een klassieker: heerlijk romig, met een prachtige kreeftensmaak.


Hoofdgerechten:

  • Visstoofschotel, Gamba’s, witvis en zalm in een romige saus met wortel, venkel en prei
  • Provençaalse visschotel, Zalm en diverse soorten witvis met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Paella, Spaans rijstgerecht met mosselen, grote garnalen, witvis, kip en groenten.
  • Penne rigate (naturel)(veg.), Naturel gekookte pasta ‘pennetjes’.
  • Aardappelpuree (veg.), Heerlijk romige aardappelpuree (veg.) met volle melk en zure room.
  • Zalmfilets
  • Bearnaise saus, Klassieke saus gemaakt van roomboter, eidooier en dragon
  • Roerbakgroenten broccoli-champignons

Oosters buffet – Prijs: € 16,50 p.p

Een heerlijk buffet, volledig glutenvrij – maar voor lekker voor iedereen!

Voorgerechten:

  • Chinese tomatensoep, Met kippenvlees, prei, ui en taugé.
  • Kerriesoep met kip, Geurige kerriesoep met groenten en 3*** Beter Leven kip.


Hoofdgerechten:

  • Babi pangang, Reepjes varkensvlees in een zoetzure rode saus met verse atjar.
  • Thaise groene curry, Malse kip in groene curry, met o.a. kokos, sereh, mango en sperzieboontjes.
  • Kip Bombay, Mals kippenvlees en knapperige groenten in een milde kerriemelange.
  • Basmatirijst V, Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak.
  • Nasi goreng vegetarisch, Oosters rijstgerecht met roerei en verse groenten. Vegetarisch en glutenvrij!


Bijgerechten:

  • Ananas

Wereld buffet – Prijs: € 22,75 p.p

Een heerlijk buffet, volledig glutenvrij – maar voor lekker voor iedereen!

Voorgerechten:

  • Courgettesoep V, Courgettesoep, gemaakt van 72% groenten, op smaak gebracht met kerrie, gember en knoflook.
  • Marokkaanse kikkererwtensoep V, Kruidige soep van kikkererwten met onder andere tomaat en ui.


Salade:

  • Gemengde salade


Hoofdgerechten:

  • Provençaalse visschotel, Zalm, diverse soorten witvis, gamba’s en garnalen (alles ASC/MSC gecertificeerd), met diverse groenten in een tomatensaus.
  • Tikka Masala, Indiaas kipgerecht met een rode masalasaus, met zure room en koriander.
  • Jambalaya, Rijstgerecht met gemarineerde kip, chorizo en diverse groenten
  • Paella, Spaans rijstgerecht met mosselen, grote garnalen, witvis, kip en groenten.
  • Lamstajine, Noord-Afrikaans recept. Mals lamsvlees met aubergines, courgettes, rode paprika, ui en aardappelen.
  • Witte rijst V, Naturel gekookte witte rijst.


Bijgerechten:

  • Roerbakgroenten broccoli-champignons

Winter buffet – Prijs: € 19,50 p.p

Een heerlijk buffet, volledig glutenvrij – maar voor lekker voor iedereen!

Voorgerechten:

  • Erwtensoep met Livar scharrelvlees, Oerhollandse erwtensoep met scharrelvarkensvlees en -spek van Livar.
  • Biologische boerengroentensoep, Ouderwets lekkere soep met veel verse groenten en rundvlees.


Salade:

  • Gemengde salade


Hoofdgerechten:

  • Boerenkoolstamppot met Livar spek, Stamppot van aardappelen, boerenkool en op houtkrullen gerookt Livar spek.
  • Wortelstamppot, Stamppot van aardappelen, wortel en ui.
  • Witte rijst, Naturel gekookte witte rijst.
  • Coq au vin, Mals kippenvlees, wortel, ui en champignons in een krachtige rode wijnsaus.
  • Visstoofschotel, Gamba’s, witvis en zalm in een romige saus met wortel, venkel en prei.

Neem contact met ons op:


Upload uw bestellijst: